Gepost op

Pijnloos tanden bleken met blijvend resultaat

Verkleuring van tanden
Hoe ouder we worden, hoe dikker de laag tandbeen van tanden en kiezen wordt. Hierdoor krijgt het gebit een donkere, of gelige kleur. Maar niet alleen met het ouder worden verandert de kleur van onze tanden en kiezen. Ook door een ongeval, door medicijngebruik of door bepaalde ontwikkelingsstoornissen kunnen tanden en kiezen hun natuurlijke kleur verliezen. Wat we ervoor terugkrijgen zijn we vaak niet blij mee.

Bleekmethode
Gelukkig is het mogelijk om tanden en kiezen op een pijnloze wijze te laten bleken. Kleinsman.de werkt met het modernste systeem: ZOOM! Dit systeem wordt alom geprezen. Het is mogelijk om met deze bleekmethode binnen 45 minuten uw tanden en kiezen een lichtere kleur te geven. Als blijkt dat deze methode niet geschikt voor u is, kunnen zij nog een alternatief aanbieden met een laser. Uiteraard worden de mogelijkheden zorgvuldig besproken.

Blijvend resultaat
Kleinsman.de gaat alleen voor het beste resultaat. Daarom is er vóór het bleken altijd eerst een professionele mondhygiëne behandeling. Hierdoor wordt eventuele aanslag op tanden en kiezen verwijderd. De bleekgel zal daardoor alle tandoppervlaktes bedekken en garant staan voor een gelijkmatige werking. Op deze manier zal er een blijvend resultaat zijn.